ΕΝΩΣΗ ΑΝΕΡΓΩΝ

0
957

Σκοπός της Ένωσης είναι η στήριξη των ευπαθών ομάδων των ανέργων όχι απλά με φιλανθρωπία ή προσφέροντας μια ποσότητα τροφίμων, αν και αυτά περιλαμβάνονται στους σκοπούς της, αλλά προσφέροντας δράσεις πολιτισμούπου ανορθώνουν το «πνεύμα» και στηρίζουν την διάθεση και αποφασιστικότητα του καθενός για εξεύρεση λύσεων.

Για παράδειγμα, σε συνεργασία με την «Ένωση Ελλήνων Καλλιτεχνών», θα διατίθενται  Δωρεάν εισιτήρια από τις θεατρικές και πολιτιστικές παραστάσεις που θα διοργανώνει.

Ομάδες ανέργων θα μπορούν με κατάλληλη εκπαίδευση και στήριξη από την «Ένωση Ελλήνων Οικοτεχνών» να αναπτύξουν «Κοινωνικά Αγροκτήματα» σε εκτάσεις που ήδη είναι στην διάθεση μας

Αυτή την στιγμή εκπονούνται μελέτες για δημιουργία και άλλων δράσεων που θα αναλάβει η «Ένωση Ανέργων» με στόχο την δημιουργία θέσεων εργασίας.

Για παράδειγμα μελετάται η δημιουργία ομάδας προώθησης διαφημιστικού πακέτου για λογαριασμό συγκεκριμένης έντυπης εφημερίδας αλλά και τηλεοπτικής εκπομπής, με την οποία συνεργάζονται τιςι ΕΝ.Π.ΑΝ. για την προώθηση θεμάτων που τις αφορούν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here